Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Anlæg
Hos LINDS er det vores målsætning at være markedsledende indenfor produkter til anlæg og pleje i den ”grønne branche”. Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af produkter inden for græsfrø, gødning (granuleret, vandopløseligt og flydende), planteværn og analyser.

Vi stræber efter at arbejde sammen med markedets mest innovative leverandører af kvalitetsprodukter. Vores målsætning er med udgangspunkt i dine specifikke behov, at lave individuelle plejeløsninger i samarbejde med dig.

Vi i stand til at dække en meget stor del af dine behov, inden for områderne: pleje af grønne arealer, værksted og vedligeholdelse, rengøring, beklædning, kontor og kantine.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233

Mest populære
Perlekalk Granul. M/Mg, 15 Kg
Perlekalk Granul. M/Mg, 15 Kg DKK 48,00
(DKK 60,00)
Græsfrø Plæne Premium 15 kg
Græsfrø Plæne Premium 15 kg DKK 536,25
(DKK 670,31)
Græsfrø Plæne Standard 15 kg
Græsfrø Plæne Standard 15 kg DKK 472,50
(DKK 590,63)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail