Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

ARBEJDSTØJ

Hos LINDS udbyder vi kvalitetsarbejdstøj til landbrug, industri, erhverv og private. Her kan du blive klædt ordentlig på fra top til tå.

Du finder bl.a. et bredt sortiment inden for fodtøj. Vi forhandler  sikkerhedssko, støvler, træsko m.m.

Er det ikke lige fodtøj, men mere arbejdsbeklædning du er på jagt efter, så finder du også her et stort udvalg af arbejdsbukser og arbejdsjakker.  Vi har også heldragter, såsom overalls, kedeldragter samt arbejdskitler.
Derudover forhandler vi også knickers, shorts, bukser, sweatshirts, poloshirts og værnemidler.

Arbejder du udenfor og/eller i et kold klima, så har vi masser af termotøj samt huer og arbejdshandsker, der holder dig varm, samtidig med at det er produceret i slidstærke materialer.

Se også vore restlager. Her kan du gøre gode besparelser på arbejdstøj. Skulle der være noget du mangler, eller have brug for råd og vejledning omkring køb af arbejdstøj, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe på tlf.: 9992 0233

I tvivl om størrelsen? Så se vores størrelsesguide her.

Mest populære
Handske Nitrile Aag X-Tra 100 Blå
Handske Nitrile Aag X-Tra 100 Blå DKK 70,00
(DKK 87,50)
Gummistøvle LINDS m/sikkerhed S5
Gummistøvle LINDS m/sikkerhed S5 DKK 359,00
(DKK 448,75)
Støvlet m/sikkerhed
Støvlet m/sikkerhed DKK 282,45
(DKK 353,06)
Handske Montage Maxiflex Gul
Handske Montage Maxiflex Gul DKK 30,00
(DKK 37,50)
T-Shirt Sort
T-Shirt Sort DKK 64,40
(DKK 80,50)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail