Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Autotilbehør og traktor tilbehør

Her finder du professionelt autotilbehør og traktor tilbehør til dine maskiner. Vi har LINDS Motorrens med emulgatorsystem, Glasef Auto Supera kølervæske til alle former for forbrændingsmotorer, A/T Special et Svanemærket affedtningsmiddel, der ikke angriber aluminium, LINDS højeffektive autoshampoo, rustbehandling og sprinklervæske. Skulle uheldet være ude har vi også Centozorb olieopsug.

Som landmand har man ofte brug for autotilbehør og traktor tilbehør for at kunne vedligeholde maskinparken og undgå unødvendig slidtage og nedbrud. Det er sikkert som amen i kirken, at det altid er når man har mest brug for sine maskiner, at de går i strejke - som regel lige omkring høst. Hvis du vil minimere risikoen for at traktoren eller maskineriet står af midt i højsæsonen, så er løbende vedligeholdelse et must og her kan du finde gode produkter til både auto og traktor i vores udvalg.

Kontakt os endelig, hvis der er traktor- eller autotilbehør, som du savner i vores udvalg - så hjælper vi dig.

Mest populære
Sprinklervæske LINDS 10 ltr
Sprinklervæske LINDS 10 ltr DKK 58,00
(DKK 72,50)
Sprinklervæske LINDS 60 ltr
Sprinklervæske LINDS 60 ltr DKK 300,00
(DKK 375,00)
Motorrens LINDS 5 ltr
Motorrens LINDS 5 ltr DKK 160,00
(DKK 200,00)
Optøning Miljø-Tø Flager 15 kg
Optøning Miljø-Tø Flager 15 kg DKK 155,00
(DKK 193,75)
Autoshampoo LINDS 5 ltr
Autoshampoo LINDS 5 ltr DKK 190,55
(DKK 238,19)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail