Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

GolfHos LINDS er det vores målsætning at være markedsledende leverandør til golfbranchen.

Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af produkter indenfor græsfrø, gødning (granuleret, vandopløseligt og flydende), biostimulanter, afspænding, specialprodukter, planteværn og analyser. Vi stræber efter at arbejde sammen med markedets mest innovative leverandører af kvalitetsprodukter.

Græsset kommer fra BARENBRUG, gødningen kommer fra ICL, Plant Food og Memon, afspændingsprodukterne fra Aquatrols og Plant Food. Vores målsætning er med udgangspunkt i dine behov, at lave individuelle plejeløsninger i samarbejde med dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233

Mere om græs til golfbaner

Afprøvningsresultater i en lang række lande i og udenfor Europa, har givet Barenbrug topplaceringer på de forskellige landes sortslister, såsom den engelske STRI-liste (Bingley), de tyske BSA og RSMlister.

Barenbrug har på grund af firmaets kompetencer desuden eksklusivaftaler med verdenskendte golfbaner og institutioner, såsom Royal and Ancient på St. Andrews (R&A), Pebble Beach (USA), Elmwood Colllege, EIGCA og FEGGA.

Barenbrug har gennem årene modtaget flere priser for det intensive forædlingsarbejde. I 2009 modtog man en innovationspris for SOS, og i 2005 var det prisen for den bedste græsnyhed i 15 år, der blev vundet i kraft af sorten BARCAMPSIA.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail