Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Græs

Græs

Græs til golfbaner – græs med egenskaber forædlet til specifikke behov.

Det er af afgørende betydning, at man disponerer over et stort antal arter og sorter, når man producerer og udbyder blandinger af græsfrø til golfbaner. Ligeledes er det af stor betydning, at sammensætningen af frøblandingerne er omhyggeligt gennemprøvet, ligesom den tekniske kvalitet, renhed, spireevne m.m. er den bedste.

Firmaet Barenbrug fra Holland, som vi har valgt som samarbejdspartner, har i en lang årrække opfyldt disse kvalitetskrav.

Derudover har de også specielt udviklet og forædlet arter og sorter til at imødekomme de forskellige og unikke egenskaber, der kræves til golfbaner. Barenbrug anses derfor også for førende på det internationale marked for græssorter til golf.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail