Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Insektmidler og skadedyrsmidler

Insekter, mus og snegle kan være en plage for såvel mennesker som dyr. Linds har derfor samlet de bedste insektmidler, insektgifte og alt til bekæmpelse af skadedyr online. Problemer med agersnegle og dræbersnegle kan løses med det økologisk godkendte Ferramol og Sluxx. Skånsom bekæmpelse af mus kan ske med Alfa Korn.

Insekter kan reduceres ved at bruge rovfluer eller snyltehvepse, fluefangere med lim eller giftstoffer. Her og nu bekæmpelse af skadedyr klares med insektgift og forstøvningsmidler som Staldchok og AquaPy. Man rammer dog kun de 20 % voksne fluer, der er på vingerne, hvorimod de resterende 80 % æg, larver og pupper overlever. Den mest effektive (og resursebesparende) bekæmpelse af fluer kræver derfor en samtidig indsats mod såvel voksne fluer som fluelarver.

Smøremidler som Agita er langtidsvirkende mod voksne fluer, samtidig med at rovfluer, snyltehvepse eller Neporex i en længere periode hindrer fluelarver i at udvikle sig til voksne fluer. Myrer kan bl.a. holdes i skak indendørs med myrelokkedåser eller udendørs ved at sprøjte Baythion på myrernes gange.

Mest populære
Rottekasse Plast M/Smækfælde
Rottekasse Plast M/Smækfælde DKK 72,93
(DKK 91,16)
Musemiddel Alfa Korn Mod Mus 150 gr
Musemiddel Alfa Korn Mod Mus 150 gr DKK 59,00
(DKK 73,75)
Insektmiddel Baythion Mod Myrer 250 ml
Insektmiddel Baythion Mod Myrer 250 ml DKK 159,20
(DKK 199,00)
Rottesmækfælde
Rottesmækfælde DKK 39,96
(DKK 49,95)
Skadefugleskræmmer Ugle
Skadefugleskræmmer Ugle DKK 122,20
(DKK 152,75)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail