Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Produkter til kalve

Der er mange penge at hente, hvis man kan sikre sine kalve en høj sundhed og en høj tilvækst. Jo mindre kalven er, jo større udfordringer kan man dog løbe ind i. Det grundlæggende er derfor altid en høj hygiejne (se staldhygiejne), så kalven udsættes for så få smitstoffer som muligt. Den høje tilvækst opnås ved fodring med mælk af høj kvalitet og ensartethed – tommelfingerreglen siger 1 gram mælketørstof giver 1 gram daglig tilvækst.

Balancepunktet skal dog findes på den enkelte gård, da en for høj mælkefodring kan give tendens til diarre. Forebyggelse af diarre sker ved tildeling af en elektrolytter i vand eller mælk eller gennem syrning af mælken – alt efter hvad det er, der har udløst diarreen. Fravænning fra mælk kan ske, når kalven har udviklet drøvtyggerfunktion og æder ca. 1 kg kalveblanding pr dag. Kalve bør derfor tilbydes små mængder Kalvemüsli af top kvalitet fra fødslen, så de hurtigere udvikler drøvtyggerfunktionen.

Mest populære
Hydroliin Tabs 42 Stk
Hydroliin Tabs 42 Stk DKK 338,00
(DKK 422,50)
Diaproof Pro 3 kg
Diaproof Pro 3 kg DKK 490,00
(DKK 612,50)
Tilskudsfoder Biopect 5 kg
Tilskudsfoder Biopect 5 kg DKK 480,00
(DKK 600,00)
Tilskudsfoder Carbotok 20 kg
Tilskudsfoder Carbotok 20 kg DKK 240,00
(DKK 300,00)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail