Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Katrin Ease
Dispensertype
1 stk
Colours
1 stk
Mærke
1 stk
Dispensersystem
1 stk

Katrin Ease

Katrin Ease dispenser er en elektronisk papir dispenser, som giver dig mulighed for at ændre på indstillingerne og dermed redigere papirlængde og hastighed, så du får præcis den mængde papir ud af dispenseren, som du ønsker dig. Længden på papirstykkerne kan installeres i tre forskellige længder, og hastigheden kan ligeledes installeres til tre forskellige hastigheder.

Katrin Ease dispenseren er særdeles hygiejnisk, da forbrugeren ikke behøver at røre ved dispenseren. Der holdes blot en hånd op foran sensoren, og derefter kommer der automatisk håndaftørringspapir ud ad dispenseren.

Katrin Ease dispenser til aftørringspapir bruger 4 x LR20 – D 1.5V batterier (ikke inkluderet).

Bemærk: Det må ikke være genopladelige batterier.

Mest populære
Dispenser Katrin til Ease aftørring
Dispenser Katrin til Ease aftørring DKK 198,00
(DKK 247,50)
Dispenser Katrin til Ease aftørring
Sammenlign
Varenummer: 1054920
DKK 198,00 (DKK 247,50 inkl. moms)
   På lager
Hovedlager
Fragt 80,00
Fri fragt over 1.200,00

Du mangler at købe for 1.200,00 for at få fri fragt

Se liste med top 10 varer fra Hovedlager klik her
Hovedlager
Opnå fri fragt om kr. 1.200,00
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail