Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Kvægartikler

Her finder du alle vores kvægartikler. Med de rigtige hjælpemidler går tingene meget lettere og mere sikkert. Overgangen fra goldko til malkeko kan være kritisk for såvel ko som kalv, hvis goldkoen ikke fodres og passes perfekt. Mineraler, vitaminer, båsebundshygiejne / tørstrømidler, produkter til yverpleje, rengørings- og desinfektionsmidler hører til blandt de vigtigste.

I forbindelse med kælvningen skal man være opmærksom på evt. tegn på mangelsygdomme som Kælvningsfeber og Ketose, der kan give store tab, men modsat også kan løses med en rettidig indsats med et Calcium-produkt og en Energibooster. Den nyfødte kalv skal have mælk eller mælkeerstatning af høj kvalitet, der evt. syrnes eller suppleres med en elektrolytblanding og naturlig E-vitamin, for at sikre en sund kalv med en god væskebalance.

En sund ko giver mere mælk, og en god klovpleje er afgørende for at koen kommer ubesværet hen til foderet og malkningen. En god malke- og yverhygiejne er sammen med en effektiv rengøring og desinfektion af tank og malkeanlæg vigtige for at opnå den højeste kvalitetsafregning for mælken.

Mest populære
Klud Alt-Mulig-Klud blå 20 stk
Klud Alt-Mulig-Klud blå 20 stk DKK 44,10
(DKK 55,13)
Malkeklud LINDS Hvid Bomuld 1 stk
Malkeklud LINDS Hvid Bomuld 1 stk DKK 7,98
(DKK 9,98)
Hydroliin Tabs 42 Stk
Hydroliin Tabs 42 Stk DKK 338,00
(DKK 422,50)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail