Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

AGRO

Kvalitet er grundlaget for en god og sikker produktion, og investeringen i kvalitetsprodukter sparer én for mange ærgrelser. LINDS besøger derfor løbende de større landbrugsudstillinger i både indland og udland for at sikre et bredt agro sortiment i en høj kvalitet til vore mange landbrugskunder.

I bjælken til venstre kan du klikke dig frem til vort store udbud af landbrugsvarer inden for hovedområderne: auto/traktor, have- og staldredskaber , insekt- og skadedyr, kvæg, lægemidler til dyr, olie og smørefedt, personlige værnemidler, planteavl, svin, vildt og øvrige husdyr.

Vi sætter en ære i at have et stort kvalitetsudvalg af agro og landbrugsvarer - og er altid villige til at lytte til vores kunder og deres ideer. Så hvis du har forslag til forbedring af vort sortiment, vil vi blive glade for et opkald eller en mail.

Mest populære
Kattefoder LINDS Rød 15 kg
Kattefoder LINDS Rød 15 kg DKK 193,20
(DKK 241,50)
Handske Nitrile Aag X-Tra 100 Blå
Handske Nitrile Aag X-Tra 100 Blå DKK 70,00
(DKK 87,50)
Perlekalk Granul. M/Mg, 15 Kg
Perlekalk Granul. M/Mg, 15 Kg DKK 48,00
(DKK 60,00)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail