Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Loppemidler til hund og kat

Loppemidler til hund og kat

Leder du efter loppemiddel til dit kæledyr? Her på shoppen finder du et stort udvalg af loppemidler til hunde og katte. Alle, der har hunde eller katte, ved hvor irriterende lopper kan være for kæledyret - såvel som ejeren. Derfor er det en rigtig god ide, at finde et godt loppemiddel, som kan komme de små plageånder til livs hurtigt og effektivt - og UDEN at din hund eller kat oplever ubehag ved behandlingen. Derfor har vi her på siden samlet et godt kvalitetsudvalg af loppemiddel til hunde og katte, som virker i en fart, og som dit kæledyr vil takke dig for. Vi fører blandt andet loppemiddel til hunde og katte fra  fx. Frontline Spray til udvortes brug til både hunde og katte samt Frontline Pipetter til hunde eller katte i alle størrelser.

Mest populære
Frontline Combo Hund L 3X2,68 Ml
Frontline Combo Hund L 3X2,68 Ml DKK 206,00
(DKK 257,50)
Frontline Combo Kat 6X0,5 Ml
Frontline Combo Kat 6X0,5 Ml DKK 255,00
(DKK 318,75)
Frontline Kat 4X0,50 Ml
Frontline Kat 4X0,50 Ml DKK 136,00
(DKK 170,00)
Frontline Combo Hund M 3X1,34 Ml
Frontline Combo Hund M 3X1,34 Ml DKK 190,00
(DKK 237,50)
Frontline Combo Hund XL 3X4,02 Ml
Frontline Combo Hund XL 3X4,02 Ml DKK 294,00
(DKK 367,50)

Hvilket loppemiddel skal jeg vælge?

Det er vigtigt, når du skal vælge loppemiddel til dit kæledyr, at fokusere på vægten af dit kæledyr. Du skal nemlig vælge loppemidlet ud fra din hunds vægt. Hvis du har en stor hund som vejer "meget", så skal der en større dosis loppemiddel til - og selve loppemidlet er også kraftigere. Hvis man anvender det forkerte loppemiddel på sin hund, kan det medføre helbredsmæssige konsekvenser for hunden. Af den grund er det meget vigtigt, at du har styr på hundens vægt når du vælger loppemiddel.

Kan man forebygge loppeangreb?

Kort sagt ja. Du kan forebygge loppeangrebene ved at behandle dit kæledyr med loppemiddel løbende. Som udgangspunkt kan du dække dit kæledyr rimelig godt ind, ved at give dem loppemiddel hver 4. til 6. uge alt efter hvilket middel du benytter. Virkningen af loppemidler aftager over tid. Derfor kan du risikere, at hvis du ikke giver dit kæledyr en behandling i et par måneder, så er din hund eller kat meget mere modtagelige for nye angreb.

Mange er i tvivl om, hvor gammel hunden skal være, før den kan tåle loppemiddel. Her skal du vide, at du godt kan behandle din hvalp med loppemiddel, da der er udviklet en række gode og effektive loppemidler til hundehvalpe. Så du kan begynde det forebyggende arbejde mod lopper og flåter.

Flåter er værre end lopper

Én ting er lopper og de irriterende situationer det medfører - men det er ikke det værste. Flåter er det, som man virkelig skal være opmærksom på. Flåter er, som de fleste ved, bærer af en række sygdomme, som i værste fald kan have meget omfattende konsekvenser for dit kæledyrs helbred. Derfor er en god forebyggelse rigtig vigtig for at din hund skal kunne undgå flåter.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail