Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

MajsMajs er en afgrøde med stor forskel på sorternes egenskaber. Tidlighed, udbytte, stivelse og FK NDF er nogle af de vigtige parametre, der skal kombineres med gårdens forudsætninger omkring bl.a. fodring samt jordbunds- og klimaforhold. Vi har derfor sammensat et bredt program af topsorter fra LG, så vi kan levere majsfrø i top kvalitet, til fodring af malkekøer, kødkvæg, svin og biogasanlæg i hele Danmark.De fleste sorter fås henholdsvis standard bejdsede (mod jordsvampe) og Mesurol bejdsede (mod fugle og jordsvampe). Til økologer er der et sortiment af ubejdsede frø udvalgt efter den bedste kuldetest og største spireevne. Til arealer, hvor der forventes store problemer med smælderlarver, anbefales det at anvende Sonido bejdsede frø.

Læs mere om majssæsonen 2018/2019 her: Majsfrø 2018/2019

Se film om produktion af majsfrø her:Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail