Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Olie, smørefedt og tilbehør

Motorolie, smøreolie og tilbehør

Man siger, at den der smører godt kører godt - og det er der bestemt noget om. Derfor kan du her finde et stort udvalg af olier tilpasset dit erhverv f.eks. Motorolie som to taks olie, Fluid G3, Hydragri, MTC, Agritraie og Dynatrans mm. Vi har alm. Multis Comp. smørefedt - fedtpatroner og specielt smørefedt til Caterpillar og Cerani stævnrørsfedt.

Foruden vores store udvalg af motorolie og smøreolie finder du også praktisk tilbehør som Kabi fedtpresser, haner, pumper og tragte. Så hvad enten du har en traktor, mejetærsker, snitter, entreprenørmaskine, lastbil, bil, båd eller plæneklipper, så kan du her i kategorien finde motorolie og smøreprodukt, som kan være med til at vedligeholde dine maskiner.

Klik på linket for at se andre typer olie, smørefedt, smøresprøjter, pumper o.l..

Mest populære
Hydraulikolie HDZ 46 20 ltr
Hydraulikolie HDZ 46 20 ltr DKK 450,00
(DKK 562,50)
Adblue 205 ltr
Adblue 205 ltr DKK 820,00
(DKK 1.025,00)
Adblue 60 ltr
Adblue 60 ltr DKK 360,00
(DKK 450,00)
Håndpumpe Adblue 400-915 mm
Håndpumpe Adblue 400-915 mm DKK 591,60
(DKK 739,50)
Kædesavsolie Clingtex 180 5 ltr
Kædesavsolie Clingtex 180 5 ltr DKK 142,50
(DKK 178,13)

Find den rette motorolie

Motorolie er desværre ikke et one-size-fits-all produkt. Der findes et hav af forskellige motorolier, og det er vigtigt, at du vælger den rette til netop din maskine. Her på shoppen finder du udelukkende motorolie i god kvalitet (der findes også meget lavkvalitets motorolie på markedet), så du kan roligt gå på jagt efter den rette motorolie til din maskine.

Sådan vælger du den rette motorolie


Når du skal skifte motorolie på din maskine, er det vigtigt at du gør det med de intervaller, som den bestemte maskine foreskriver. Disse intervaller kan du ofte finde i manualen til maskinen. Her kan du også finde en beskrivelse af, hvilken olie maskinen specifikt skal have.

Hvis du er i tvivl om motorolier i vores udvalg, eller på anden vis har spørgsmål til vores sortiment, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores medarbejdere altid klar til at svare på spørgsmål og vejlede om vores udvalg.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail