Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Personlige værnemidler

Hos LINDS tilbyder vi salg af personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr til landbrug og industri, som kan bruges mod støv, skidt, bakterier, larm, smudspartikler m.v.

Personlige værnemidler betegner det udstyr som er tiltænkt at beskytte og skærme personer i deres arbejde - primært i landbruget og industrien.  Her på siden finder du et stort udvalg af personlige værnemidler og sikkerhedsudstyr til personale indenfor mange genre. Blandt andet kan du finde besøgspakker med besøgsdragt, besøgsjakker, sikkerhedsdragter, skoovertræk og forklæder i forskellige former og størrelser.

Vi har et stort sortiment af værnemidler og sikkerhedsudstyr som handsker, engangshandsker, Nitrile gummihandsker og syrefaste handsker. Vi har mange forskellige sikkerhedsbriller, høreværn og masker til åndedrætsbeskyttelse.

Hvis du har et arbejde, hvor du belaster håndled, skulder, albue, ankel eller knæ meget, har vi også et bredt udvalg af støttebind. De fås i alle størrelser og til alle formål.

Hvis du er i tvivl om hvilket værn eller sikkerhedsudstyr der passer bedst til den opgave du står overfor, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning.

Mest populære
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail