Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Personlige værnemidler

Hos LINDS finder du et bredt udvalg af personlige værnemidler til forskellige behov såsom beskyttelse af tøj, hud, øjne og ører. Du finder besøgsjakker, sikkerhedsdragter, skoovertræk og forklæder i mange forskellige former og størrelser. Vi har også et stort sortiment af handsker, engangshandsker, Nitrile og syrefaste handsker samt kokkehuer og hårnet. Vi har ligeledes mange forskellige høreværn og masker til åndedrætsbeskyttelse.

Hvis du har et arbejde, hvor du belaster håndled, skulder, albue, lænd, ankel eller knæ meget, har vi også et bredt udvalg af støttebind. De er både beregnet til hårdt fysisk arbejde men også til stilsiddende arbejde som fx. på et kontor. De fås i alle størrelser og til alle formål.

Mest populære
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail