Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Professionel rengøring

Hos LINDS er vi kendte for vor effektive rengøringsmidler til professionelt brug.

I vores udvalg kan du finde effektive rengøringsmidler til toiletkummer, håndvaske og badekar, mens andre rengøringsmidler er helt perfekte til at bearbejde og løsne kalk og rust eller fjerne dårlig lugt.

Brug det til rengøring af hårde overflader som fliser, gulve, vægge, vinduer, glas og spejle eller lignende.

Til vedligeholdelse af udearealer har vi graffitifjerner og flere typer af fliserens. Vi har også reparationsasfalt til hurtig og enkelt udbedring af skader på fortov , indkørsel, legeplads etc.  

Til industrirengøring har vi flere forskellige alkaliske  affedtnings- og rengøringsmidler, der er særlig velegnet til meget snavsede områder.

Rengøring af maskiner og motorer klares med Motorfix Motorrens.

Mest populære
Toiletbørste hvid m/holder
Toiletbørste hvid m/holder DKK 45,90
(DKK 57,38)
Kalkfjerner Kraftacid 1 ltr
Kalkfjerner Kraftacid 1 ltr DKK 118,00
(DKK 147,50)
Afløbsåbner 1 ltr
Afløbsåbner 1 ltr DKK 115,00
(DKK 143,75)
Industrirens  Alka-Ren 5 ltr
Industrirens Alka-Ren 5 ltr DKK 490,00
(DKK 612,50)
Grundrens Quick 5 ltr
Grundrens Quick 5 ltr DKK 490,00
(DKK 612,50)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail