Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Rengøringsartikler

LINDS har alle de nødvendige rengøringsartikler til effektiv rengøring. Du finder Linax rengøring, LINDS træsæbe, sæbespåner og Linyl til dine gulve. Vi har et stort udvalg af kemiske artikler fra Borup, Bistro pudsemidler og Airfresh duftsystemer. Du finder også bla. demineraliseret vand og afkalkningsmidler fra Sterling. Se vores omfattende udvalg af rengøringsartikler til erhverv og privat nedenfor.

Mest populære
Toiletrens LINDS Linoxol WC 700 ml
Toiletrens LINDS Linoxol WC 700 ml DKK 17,95
(DKK 22,44)
Rengøringsmiddel Linax 5 ltr
Rengøringsmiddel Linax 5 ltr DKK 55,00
(DKK 68,75)
Lugtfjerner Air Sponge 225 gr
Lugtfjerner Air Sponge 225 gr DKK 125,00
(DKK 156,25)
Kalkfjerner Linolet Bad spray 750 ml
Kalkfjerner Linolet Bad spray 750 ml DKK 25,00
(DKK 31,25)

Mere om rengøringsartikler

Gode rengøringsartikler skal både gøre processen hurtigere og resultatet bedre.

Effektive rengøringsartikler i god kvalitet er faktisk billigere end discount produkter fordi man bruger mindre af produkterne fordi de er mere effektive. Bedre effektivitet giver også kortere arbejdstid. Der er altså flere grunde til at vælge de rigtig gode rengøringsartikler og ikke gå på kompromis, fordi i sidste ender bliver dette kompromis til den dyreste løsning.

Gode rengøringsartikler giver mindre vedligehold fordi det slider mindre på emnerne. Samtidig er de gode rengøringsartikler med til at overfladebehandle de emner de rengør. Synligt, flot og holdbart resultatet, som både kan ses og duftes, dét er målet.

Linds kan stå inde for både prisen på, og kvaliteten af, alle hele vores sortiment af rengøringsartikler lige fra universal rengøring og luftfjerner til gulvpleje og afkalkning.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail