Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Rengøringsmidler

Hos LINDS er kendte for vores enormt effektive rengøringsmidler.  

Vi har et stort udvalg med de mest basale rengøringsmidler til husholdningen, hvor du f.eks. kan finde effektive rengøringsmidler til badeværelse og kumme, håndvaske og badekar, mens andre rengøringsmidler er helt perfekte til at bearbejde og løsne kalk og rust eller fjerne dårlig lugt.

Brug det til rengøring af hårde overflader som fliser, gulve, vægge, vinduer, glas og spejle eller lignende.

Vi har vores egne kendte produkter som Linoxol wc-rens, Linax universalrengøringsmidler, Linyl rengøringsmiddel med kokosolie samt Linren super til rengøring af alle hårde overflader.

Derudover har vi også vores Linolet klar, -bad og -antidug, der gør rengøring til en leg.

Mest populære
Toiletrens LINDS Linoxol WC 700 ml
Toiletrens LINDS Linoxol WC 700 ml DKK 17,95
(DKK 22,44)
Rengøringsmiddel Linax 5 ltr
Rengøringsmiddel Linax 5 ltr DKK 55,00
(DKK 68,75)
Lugtfjerner Air Sponge 225 gr
Lugtfjerner Air Sponge 225 gr DKK 125,00
(DKK 156,25)
Glasrens LINDS Linolet Klart 750 ml
Glasrens LINDS Linolet Klart 750 ml DKK 25,00
(DKK 31,25)

Mere om rengøringsmidler

I vores udvalg af rengøringsmidler kan du finde mange effektive produkter, som er produceret af Linds. Det sikrer, at du dels kan få billige rengøringsmidler til alle behov uanset om det er til husholdningen eller til landbruget og stalde. Har du f.eks. problemer med dug på bilruden? Så kan du købe vores Linoklar antidug spray. Eller skal du have fjernet limrester efter f.eks. etiketter? Så skal du prøve vores effektive etiketfjerner.

Eller måske du skal have fjernet kalk fra bad og brusehoved? Så skal du prøve Linolet spray rengøring. Fælles for alle vores produkter er, at du får billige produkter af absolut højeste kvalitet.

Har du brug for de mest basale men billige rengøringsmidler i én samling, kan vi anbefale vores Linds introduktionspakke, hvor du sparer 25% på produkterne. Pakken indeholder et meget stort udvalg af rengøringsmidler som f.eks. vaskepulver, pletfjerner, skurecreme, WC rens, opvaskemiddel men pakken indeholder også andre gode fornødenheder til husholdningen som bagepulver, affaldsposer, fryseposer, bagepulver, vanillesukker, shampoo, shower gel og meget mere.

Pakken kan selvfølgelig bruges af dig selv, men kan også varmt anbefales som gave til én der flytter hjemmefra.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail