Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Skriveredskaber

LINDS udbyder et meget stort sortiment af skriveredskaber. Her er skriveredskaber til et hvert formål. Du finder HB og Viking blyanter, tømrerblyanter og Omnischom tegneblyanter. Du finder gelpenne fra bl.a. Pilot, Papermate og Niceday. Vi har korrektionslak og korrekturmidler fra Tripp-ex og korrekturroller fra Pritt og naturligvis viskelæder. Du finder et stort udbud af forskellige typer kuglepenne, BIC, Pilot, Bantex, Uniball og Foray. Du finder almindelige markere fra bl.a. Edding pg Penol, vandfaste markere fra Artline og flipovermarkere fra Staedtler, alle i forskellige størrelser og farver. Vi har pencils fra bl.a. Pentel og Mars Tecnico og rollerpenne fra bl.a. Parker og Uni-ball. Du finder også Counter kuglepenne fra Helit og teleskoppegepind med kuglepen.

Mest populære
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail