Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Sliksten

Sliksten

Mineraltilskud. Fodertilskud i form af makromineraler og mikromineraler presset i baljer, spande eller blokke. Sliksten bruges normalt til græssende dyr, men kan også bruges i stalde. Sliksten tildeles efter ædelyst og indtaget kan variere med årstiden og dyrenes behov.

Baljer: Makromineraler og mikromineraler presset i spand eller balje - og desuden indeholder nogle produkter også vitaminer. De kan stilles direkte på jorden, gerne i nærheden af vandforsyningen. De mindre spande eller baljer kan med fordel placeres i et bildæk, så dyrene ikke vælter dem. Spanden/baljen beskytter mineralerne mod fugt fra underlaget, så kontaktfladen ikke opløses og går til spilde.

Blokke: Makromineraler og mikromineraler presset i blokke. De bør opsættes i de dertil indrettede holdere, gerne i nærheden af vandforsyningen. I regnfulde perioder kan man med fordel placere blokken under en overdækning, så den ikke opløses uhensigtsmæssigt og så at sige ”regner væk”.


GRØN HOLDER TIL EQUIPHOS BLOC
1050745
HOLDER TIL MINERALBLOK
1050742

Mest populære
Sliksten KNZ Vildt 10 kg
Sliksten KNZ Vildt 10 kg DKK 81,90
(DKK 102,38)
Sliksten Equiphos Bloc 12 kg
Sliksten Equiphos Bloc 12 kg DKK 159,18
(DKK 198,98)
Slikspand Nature 15 kg
Slikspand Nature 15 kg DKK 264,10
(DKK 330,12)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail