Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

SportHos LINDS er det vores målsætning at være markedsledende indenfor produkter til anlæg og pleje i den ”grønne branche”.

Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af produkter inden for græsfrø, gødning (granuleret, vandopløseligt og flydende), planteværn og analyser.

Vi stræber efter at arbejde sammen med markedets mest innovative leverandører af kvalitetsprodukter. Vores målsætning er med udgangspunkt i dine behov, at lave individuelle plejeløsninger i samarbejde med dig. Vi i stand til at dække en meget stor del af dine behov, inden for områderne: pleje af grønne arealer, værksted og vedligeholdelse, rengøring, beklædning, kontor og kantine.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233

Mere om sportsgræs – græs der tåler stor belastning

Et resultet af Barenbrug’s mange forsøgsprogrammer er, at mange af firmaets sorter placerer sig i toppen af de europæiske sortslister. Det at ligge i toppen af disse lister gør det dog ikke alene, og Barenbrug stopper ikke forsøgsprogrammerne af den grund. For at være i stand til at imødekomme forskellige regionale behov, igangsættes løbende lokale forsøg som underbygger og udvider den viden der kræves for at kunne sammensætte de
rette græsblandinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål tlf 9992 0233
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail