Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Sweatshirts

Sweatshirts af god kvalitet fra Mascot. Alle sweatshirts er fremstillet af udvalgte og testede stofkvaliteter, således du er sikret høj slidstyrke og komfort. Du finder Chania Sweat Cardigan med tovejs lynlås, Caribien sweatshirt med rund hals og rib og Merida Polo sweatshirt, som er svedtransporterende med lynlås i hals og nakke og behagelige og lune klassiske sweatshirts med blød rib.

Mest populære
Sweatshirt MASCOT® Caribien kobolt
Sweatshirt MASCOT® Caribien kobolt DKK 184,00
(DKK 230,00)
Hættetrøje MASCOT® Altea marine
Hættetrøje MASCOT® Altea marine DKK 380,00
(DKK 475,00)
Sweatshirt MASCOT® Caribien antracit
Sweatshirt MASCOT® Caribien antracit DKK 195,00
(DKK 243,75)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail