Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Tidlige majssorter

Tidlige majssorter

Majsfrø - Tidlige majssorter.


AMBITION MAJSFRØ - Stærk, robust, standfast allround sort, der er meget stresstolerant, og kan dyrkes overalt. Udbyttet af FE og stivelse ligger altid i top og kan let konkurrere med sildigere sorter.

AUTENS MAJSFRØ - Er helt i top både med udbyttepotentialet og kvalitet. 5% højere udbytte af FEN end næstbedste majssort.

LG 30.179 - LG 30.179 er forædlet til kernemajs og bliver et must hos dig, der ønsker sikker dyrkning af kernemajs i Danmark.

WIZARD MAJSFRØ - Ny meget tidlig sort, der giver et sikkert/solidt udbytte kombineret med meget høj cellevægs fordøjelighed og et højt stivelsesudbytte, hvilket gør den til topscorer i mælketanken.

Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail