Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Toiletpapir

Toiletpapir finder du her i et stort sortiment udvalg. Vi har over 60 forskellige typer og kvaliteter af toiletpapir mærket som Katrin, Tork, Lotus og LINDS.

Du finder vores eget populære Super Soft toiletpapir, der er en svanemærket 2-lags toiletpapir lavet af 100% nyfiber. Med 360 blade på hver toiletpapirrulle, så giver det 50 meter at bruge af.

Derudover finder du også toiletpapir på almindelige ruller, i ark, på gigant/jumbo ruller til dispensere, genbrugs-, bulk-, hvid- og luksus toiletpapir.

Mange forskellige slags toiletpapir, toiletruller og wc-ruller

Linds tilbyder mange forskellige typer billigt toiletpapir som f.eks. får under kategorierne genbrug, hvid, luxus, bulk, Gigant/Jumbo (mellem), Gigant/Jumbo (små), Gigant/Jumbo (store), Katrin System, Lotus og Tork, ligesom vi naturligvis tilbyder toiletpapir 2lags, toiletpapir 3lags samt meget andet.

Det er muligt at købe små pakker i vores sortiment af toiletpapir eller man kan købe store partier med f.eks. 64 ruller. Har man brug for det lidt mere sensitive og noget lidt mere blødt toiletpapir, er der extra soft. Naturligvis tilbyder vi også foldet toiletpapir i dispensere, mens de fleste foretrækker den almindelige version med toiletruller.

En typisk rulle toiletpapir fås med 2 lag med brydlinjer, men kan også fås med 1-5 lag og uden brydlinjer.

Lidt sjove facts er, at det menes, at kineserne var de første, som brugte toiletpapir. Ingen ved dog, hvorfor de begyndte at bruge papir i stedet for blade. Vikingerne foretrak at bruge klude, dyreknogler eller østersskaller. I middelalderen blev der brugt kviste, græs eller hø.

Mangler du andet papir?
Her finder du køkkenruller, aftørringspapir, industripapir, værkstedspapir, papirhåndklæder og øvrigt papir.

Mangler du dispensere og stativer?
Her finder du over 100 forskellige dispensere til papirvarerne.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail