Arbejdstøj

Arbejdstøj fra både MASCOT og ENGEL i høj kvalitet til mænd, kvinder og børn

Arbejdstøj hos LINDS


HERRE   |   DAME   |   FODTØJ   |   BØRN

ENGEL arbejdstøj

Samarbejdet med de bedste i branchen kombineret med vores viden inden for handel og industri sikrer, at ENGEL-arbejdstøj lever op til branchestandarder, internationale certificeringer og kravene fra hver type håndværker, så det yder optimalt i deres fag.

Med årtiers erfaring inden for tekstilproduktion har vi opnået en dyb forståelse for, hvilke materialer der skal anvendes til forskellige formål og imødekomme forskellige krav på arbejdspladsen. Ved at kombinere design med fokus på funktion og ekspertise inden for materialer er ENGEL-arbejdstøj designet til at beskytte, konstrueret til komfort og lavet til at holde.

Resultatet er adskillige patenterede designs og prisvindende kollektioner, siden 1927.

MASCOT®

Du vil med sikkerhed kunne finde noget lækkert arbejdstøj i MASCOTs brede produktsortiment. MASCOT har i mange år leveret sikkerhedsbeklædning, fodtøj og almindeligt arbejdstøj til alle brancher og firmaer.

Vores sortiment henvender sig til de professionelle håndværkere og arbejdende folk indenfor service, transport og industri. Med det rigtige MASCOT arbejdstøj, vil du kunne føle dig bedre tilpas på din arbejdsplads. Kvalitet er det vigtigste for MASCOT, som tilbyder de bedste produkter med fokus på komfort, pasform, kvalitet og design.

Ud fra vores slogan Tested to work laver vi alle vores produkter. Du finder ikke et par arbejdsbukser, en arbejdsjakke, et par sikkerhedssko eller andet, som ikke er blevet totaltestet. Vi bruger laboratorietests, brugertests, kvalitetskontrol og meget andet, når vi vælger metervarer til sikkerhedsbeklædning og tøj til arbejde.

MASCOT® størrelsesguide

Sørg for at dit arbejdstøj har den korrekte pasform.

Det er afgørende for arbejdstøjets funktioner, komfort og din sikkerhed at vælge den rette størrelse. I MASCOTs udvalg er der mange produkter med en pasform, der er velegnet til både kvinder og mænd. Udover dette tilbyder MASCOT også produkter, der er specielt designet til kvinder, samt et sortiment til børn.

For at sikre dig den rigtige størrelse anbefales det at få en anden person til at foretage målingen. I de fleste af MASCOTs bukser har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige benlængder.

Hvis du er kvinde, har du flere valgmuligheder. En del af MASCOTs sortiment tilbydes i en eller flere damepasforme. Hvis du vælger et dameprodukt, skal du følge målene for damepasformen og størrelsesskemaet for kvinder. En del af herreprodukterne passer også godt til kvinder. Vælger du et herreprodukt, skal målene tages efter herrepasformen og størrelsesskemaet for mænd.


Se MASCOT® størrelsesguide

ENGEL størrelsesguide

Arbejdstøj syet efter mål

ENGEL lagerfører et bredt udvalg af størrelser og tilbyder bukser i flere benlængder, men hvis varianterne fra vores hovedkollektion ikke lever op til størrelseskravene for enkelte medarbejdere i din virksomhed, tilbyder vi arbejdstøj syet efter mål.

Vi ved, at alle arbejdspladser har deres egne rutiner, krav og arbejdsmetoder, hvilket stiller visse krav til, at arbejdstøjet fungerer bedst muligt under disse vilkår. Derfor tilbyder vores tilpasningsservice to muligheder: Tilpasning af eksisterende modeller eller specialfremstillet arbejdstøj ud fra en nøjagtig designbriefing.

Når det kommer til det specialfremstillede arbejdstøj, arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov. Specialfremstillet arbejdstøj er skræddersyet til din arbejdsstyrke, virksomhed og branche for at sikre, at det opfylder alle dine krav.


Se ENGEL størrelsesguide

Regntøj

Det er vigtigt at du holder dig tør, når du arbejder, så du undgår at fryse. Regntøjet kan trækkes udenover dit arbejdstøj og er produceret i stærk kvalitet. Alt har svejsede sømme, så du er sikker på at holde regnen ude.

Hvis du skal arbejde i regnen i længere tid, anbefaler MASCOT, at du vælger regntøj med høj åndbarhed og evt. med ventilationsmuligheder.


Det er faktisk nemt at købe nyt arbejdstøj

MASCOT®s showvan kommer lige til din dør og har prøver på arbejdstøj til alle brancher, i alle størrelser og i alle farver. Udover både basis- og arbejdsbeklædning kommer den også med vintertøj industribeklædning, certificeret sikkerhedsbeklædning og en masse tilbehørsprodukter som f.eks. huer, sokker og meget mere.

MASCOT® fører beklædning til alle størrelser. Eksempelvis er der op til 63 forskellige størrelser fordelt på tre skridtlængder i et par bukser.


Læs mere om MASCOT® showvan