Julegaver fra LINDS

Glæd dig for vi arbejder allerede nu på at finde spændende og inspirerende julegaver fra lokale producenter

Køb dine julegaver hos LINDS


Julegaveindkøb kan være lidt af et ræs. Vi gør det lettere for dig. 

Vi håndplukker hvert år et lille men eksklusivt sortiment af lækre produkter fra lokale producenter.
Det eneste du skal gøre, er at vælge de gaver du skal bruge og så sørger vi for, at du modtager dem i god tid før jul – klar til at give væk til dine medarbejdere, venner eller din mor.
Lettere bliver det ikke at handle julegaver.


Læs om skatteregler for julegaver her.

Bestil nemt og hurtigt online eller hos din lokale LINDS konsulent.
Du er også velkommen til at bestille hos kundeservice på tlf 9992 0233

Se alle julegaver her

Tidligere julegaveproducenter


VildMedVin

VildMedVin tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitetsvin, spiritus og specialiteter. Vi er passionerede fagfolk og udvælger de bedste vine og det mest spændende spiritus fra hele verden.


Møltrup

Møltrup Optagelseshjem er en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Det er samtidigt hjem for 117 hjemløse mænd, som - ved at hjælpe med at drive gården - får mulighed for at træde ud af deres egen skygge og i stedet tage livet op på ny.


Venø Seafood

Venø Seafood har siden 2017 leveret friske råvarer til både restauranter, butikker, virksomheder og direkte hjem til privaten. Venø Seafood har nemlig en mission om at sikre danskerne adgang til friske og lækre godter direkte fra Limfjorden høstet og fanget af lokale fiskere.


Kaffe Karma

Kaffe Karma forhandler friskristet kaffe med omtanke for både mennesker og miljø og for enhver smag og til enhver lejlighed. I Kaffe Karma er frivillige kaffeentusiaster, hjemløse og psykisk sårbare gået sammen om at servere en god kop kaffe. Der skaber de et fællesskab, der får socialt udsatte mennesker i arbejde.


Weibel

I 1991 grundlagde Else og Svenn Weibel basen for det, der skulle ende med at blive en af Danmarks førende engrosvirksomheder, der hver dag leverer kvalitetsfødevarer til de danske specialforretninger. Hos Weibel A/S finder du et bredt sortiment af delikatesse- og chokoladeprodukter fra bl.a. Italien, Spanien, Storbritannien og Frankrig.