LINDS rengøring

Tips, tricks og produkter i høj kvalitet

For os giver det god mening, at man bruger gode produkter, som letter arbejdsgangene og giver gode resultater - hver gang.

LINDS er en virksomhed fra 1928 med en lang tradition indenfor udviklingen og salget af gode rengørings- og vaskeprodukter.

Vi har produkter, som er udviklet til privat eller professionelt brug, men det handler for os om at sælge det rigtige produkt til behovet.

Gå på opdagelse i vores rengøringsunivers og find de produkter, der passer bedst til dine behov. Vi har fået vores eksperter til at dele deres tips og tricks til rengøringen. Du kan fx se mere om hvordan du fjerner de mest kendte pletter eller hvordan du bedst tackler supersprederne.

LINDS PRO

LINDS PRO produkterne er først og fremmest lavet til at gøre arbejdet for dig, så du ikke behøver at skrubbe, slide og slæbe med rengøringen. For os handler det altid om at spare tid og rengøre effektivt og det kræver produkter af god kvalitet. Du vil derfor finde at LINDS PRO produkterne er stærkere, men doserer du korrekt og følger vejledningen kan du få stor glæde af dem.

LINDS Svane

I vores udvalg af svanemærkede rengøringsartikler finder du miljøvenlige og effektive rengøringsmidler til rengøring af alle rum inklusiv sanitet. Du har altså mulighed for at gøre grundigt rent, udelukkende ved brug af LINDS svanemærkede produkter.

LINDS Privat

Vi har et stort udvalg med af rengøringsmidler til privat brug, hvor du f.eks. kan finde det helt rigtige rengøringsmiddel til effektiv rengøring af alle hjemmets rum.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til rengøring?
Vores ekspert er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf 9992 0233 og spørg efter Diana.

Du kan også sende en mail
Diana: dje@linds.dk

  • Telefontider
  • Man-tor: 07:30 - 16:00
  • Fre: 07:30 - 14:00