Om LINDS

Familieejet handelsvirksomhed siden 1928

 LINDS AS er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger. 
Hvem er LINDS?


LINDS AS er et handelsfirma fra 1928, der tilbyder dig et stort udvalg af varer på over 37.000 kvalitetsprodukter.

Når du handler med LINDS får du god og personlig betjening.

LINDS AS

LINDS AS er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

LINDS AS domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Her er al ledelse, salg, indkøb, IT, økonomi og administration samlet.

Med mere end 37.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen. Vi leverer fra dag-til-dag til alle vore kunder med Danske Fragtmænd.

Aktuelt har LINDS AS en kompetent salgsstyrke på 42 sælgere fordelt på 3 specialiserede salgsdivisioner: LINDS AGRO, LINDS ERHVERV og LINDS SPORT & ANLÆG. Salgsstyrken servicerer kunder i alle dele af Danmark.

Virksomheden ledes i dag af 3. generation i familien Lind; Administrerende direktør Stig Lind og beskæftiger små 100 medarbejdere.

HISTORIEN OM LINDS

LINDS er en del af Lind-koncernen, der blev grundlagt i 1928, hvor Gustav Lind senior fik den idé at fremstille varer af høj kvalitet og sælge dem direkte til forbrugerne. Det første produkt var sæbe, der bestod af kokosolie og lud, som Gustav Lind, hans hustru Anna og broderen Ejnar rørte sammen og pressede til sæbe i en stald om natten.

Om dagen skulle sæben sælges og det blev den via besøg hos husholdninger og bedrifter, hvor det viste sig at være en god idé og naturligt at tage andre varer med til kunderne.

Dette blev startskuddet på den specielle ”lindske” salgsform, som snart blev populær. Gustav Lind begyndte at ansætte folk og virksomheden voksede. Fem år efter grundlæggelsen havde virksomheden 12 ansatte og Gustav Lind formåede til stadighed at inddrage nye varer både i handel og produktion. Han investerede tillige i forskning og produktudvikling og som en følge heraf var virksomheden blandt de første til at producere syntetiske vaskemidler omkring 1950.

I 1961 overtog Gustav Lind junior ledelsen af virksomheden frem til 2008, hvor Gustav Lind junior valgte at træde tilbage og overtage formandsposten i LINDS’ bestyrelse.

Modtag vores nyhedsbrev

Modtag tips, tilbud og viden direkte i din mail indbakke.
Klik herunder og vælg hvilke type mails du gerne vil modtage. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

JA TAK! HOLD MIG OPDATERET
Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf 9992 0233