Arbejdsbukser til kvinder

Fokus på pasform, kvalitet og komfort


Arbejdstøj er ikke kun til mænd. MASCOT tilbyder et bredt udvalg af arbejdstøj til kvinder med fokus på pasform, kvalitet og komfort. Så har du som kvinde behov for et par arbejdsbukser, kan du med fordel vælge blandt MASCOTs arbejdsbukser til kvinder.

En del af MASCOTs sortiment findes i en eller flere damepasformer. Vælger du et dameprodukt, skal du tage mål efter damepasformen og størrelsesskemaet for kvinder. En del af herreprodukterne passer også godt til kvinder. Vælges et herreprodukt, skal målene tages efter herrepasformen og størrelsesskemaet for mænd.


Arbejdsbukser til kvinder

Hos MASCOT finder du et moderne udvalg af arbejdsbukser til kvinder. Kvindebukserne har en særlig feminin pasform, og har alle de bedste funktioner samt super komfort og design. Uanset branche og behov kan du hos MASCOT få lige præcis de arbejdsbukser til kvinder, som du leder efter.


Forskellige pasformer

Du finder MASCOTs damebukser, -shorts og nederdele i to forskellige pasformer. Det er din krops mål, der afgør, hvilken pasform du skal vælge. Ligesom MASCOT fører arbejdsbukser i et væld af forskellige størrelser og benlængder, er arbejdsbukser til kvinder udviklet i forskellige pasformer.

De to pasformer kaldes ’DIAMOND’ og ’PEARL’. Hvilken pasform, der passer bedst til dig, afhænger af din kropsfacon og forskellen på din livvidde og hoftemål.


DIAMOND-pasform:

Er der mere end 20 cm forskel på din livvidde og hoftemål, er kvindebukser med DIAMOND-pasform de rette for dig. Måler du fx 82 cm om livet og 107 cm om hoften, så vil vi anbefale en størrelse 38 DIAMOND.

DIAMOND-pasformen er med andre ord til dig, der har en smal talje i forhold til hofte. Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdsbukser til kvinder med DIAMOND-pasform.


PEARL-pasform:

PEARL-pasformen henvender sig omvendt til dig, hvor livvidde og hoftemål har mindre end 20 cm forskel. Måler du fx 98 cm om livet og 107 cm om hoften, anbefaler vi en størrelse 42 PEARL.

PEARL-pasformen er kort sagt til dig, der har en bred talje i forhold til hofte. Leder du efter arbejdsbukser til kvinder med PEARL-pasform, så kig efter PEARL-symbolet.


Komfort og bevægelsesfrihed – også til kvinder

For de mange kvinder, der arbejder inden for håndværk, byggeri og industri, kan det være en udfordring at finde funktionelt arbejdstøj, der matcher kravene til både holdbarhed, slidstyrke og pasform. MASCOT fører et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedstøj til kvinder, der opfylder alle disse krav. Særligt sortimentet af arbejdsbukser til kvinder er designet til at give dig den bedste komfort og bevægelsesfrihed – hele arbejdsdagen igennem.
Kompromisløs funktionalitet

Selv om pasformen og designet på MASCOTs arbejdsbukser til kvinder er anderledes, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. Med kvindebukserne får du både forlommer, baglommer, hængelommer og særlige lommer til tommestok og mobiltelefon, som du kender det fra MASCOTs resterende sortiment.

Supplér desuden de moderne arbejdsbukser til kvinder med tilbehør som bælter, hammerholder eller knæpuder alt efter behov.