MASCOT® arbejdstøj

Arbejdstøj i høj kvalitet til mænd, kvinder og børn

Arbejdstøj hos LINDS


HERRE   |   DAME   |   FODTØJ   |   BØRN

MASCOT® Accelerate

Accelerate er MASCOTs nye serie til både mænd, kvinder og børn.

Serien indeholder over 70 produkter fordelt på seks forskellige farver. Den er udviklet i samarbejde med håndværkere i både Tyskland og Danmark. De har testet tøjet og meldt tilbage til MASCOT®, som efterfølgende har tilpasset, for at opnå de bedste produkter.


MASCOT® Accelerate

MASCOT® har udviklet en ny serie med mere end 70 produkter fordelt på seks forskellige farver. Serien indeholder både arbejdstøj til mænd, kvinder og børn.

Accelerate er skabt til både håndværk, byggeri, produktion, industri og til vaskeriaftaler - den lever hermed op til normerne for industrivask. MASCOTs mål med Accelerate har været at skabe en serie, der kan det hele og som kan bruges af alle målgrupper.

inspirationen til Accelerate kommer meget fra sportswear og fra sportsbiler med klare farver, fart og dynamik. Nogle af linjerne fra sportsbilerne går igen på tøjet og går i bevægelse hele vejen rundt om kroppen. Det meget skarpe udtryk, som kommer fra Audibilerne er en mulighed med en ny produktionsmetode – de er nemlig ikke syet, de er limet.

Stoffet har gennemgået mange grundige tests. Bl.a. har nogle af kravene til det helt nye stretchstof været, at det skulle have en lav vægt, en høj slidstyrke og at det skal kunne tåle industrivask. Tøjet og dets funktioner er gennemtestet af håndværkere i forskellige målgrupper. Der er f.eks. blevet testet, lommer, bevægelsesfrihed og pasform. MASCOT® har efterfølgende tilpasset tøjet, justeret og videreudviklet, hvorefter det igen er blevet testet af brugerne.

DIAMOND eller PEARL?


Pasform til kvinder
MASCOT® har udviklet to forskellige pasformer til kvinder. DIAMOND og PEARL. De to pasformer hjælper kvinder til at finde arbejdstøj, der sidder perfekt.

Det er ganske simpelt at finde sin pasform. Er der mere end 20 cm forskel på målene på hhv. talje og hofter, så er det DIAMOND fit, du skal vælge. Er der mindre end 20 cm forskel, skal du vælge PEARL.


Se MASCOT® størrelsesguide
Se mere om arbejdsbukser til kvinder

Det er faktisk nemt at købe nyt arbejdstøj

MASCOT®s showvan kommer lige til din dør og har prøver på arbejdstøj til alle brancher, i alle størrelser og i alle farver. Udover både basis- og arbejdsbeklædning kommer den også med vintertøj industribeklædning, certificeret sikkerhedsbeklædning og en masse tilbehørsprodukter som f.eks. huer, sokker og meget mere.

MASCOT® fører beklædning til alle størrelser. Eksempelvis er der op til 63 forskellige størrelser fordelt på tre skridtlængder i et par bukser.


Læs mere om MASCOT® showvan

Regntøj

Det er vigtigt at du holder dig tør, når du arbejder, så du undgår at fryse. Regntøjet kan trækkes udenover dit arbejdstøj og er produceret i stærk kvalitet. Alt har svejsede sømme, så du er sikker på at holde regnen ude.

Hvis du skal arbejde i regnen i længere tid, anbefaler MASCOT, at du vælger regntøj med høj åndbarhed og evt. med ventilationsmuligheder.