Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Fodtøj

Arbejdsfodtøj stiller nogle helt særlige krav. Det kan være sikkerhedsfodtøj som skal kunne beskytte mod faldende objekter, eller gummistøvler som man kan stå fast i og som passer til alle vejrlige forhold.

Uanset set hvad, så finder du her kvalitetsfodtøj til arbejde og fritid. Du finder bl.a. Steplite, Purofort og Dunlop sikkerhedsgummistøvler med god pasform og vidde, Kilimanjaro og Tallinn  sikkerhedssko og mange typer støvletter, som opfylder alle sikkerhedskrav.

Vi har også kvalitets træsko med og uden kap.

Husk at købe sokker og strømper til fodtøjet.

Mest populære
Gummistøvle LINDS m/sikkerhed S5
Gummistøvle LINDS m/sikkerhed S5 DKK 359,00
(DKK 448,75)
Støvlet m/sikkerhed
Støvlet m/sikkerhed DKK 282,45
(DKK 353,06)
Gummistøvle Purofort sikkerhed
Gummistøvle Purofort sikkerhed DKK 389,55
(DKK 486,94)
Indlægssål Sika
Indlægssål Sika DKK 54,60
(DKK 68,25)
Gummistøvle Dunlop hvid sikkerhed
Gummistøvle Dunlop hvid sikkerhed DKK 184,80
(DKK 231,00)
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail