Kraftig regn

Har du alt hvad du skal bruge, når regnen vælter ned?
Farmerliin Sandsæk med håndtag

Farmerliin sandsække der er fyldt med grus eller sand vejer ca. 25 - 30 kg.

For at sækken skal kunne bremse vandet, anbefaler vi at fylde sækken med sand, da fyldning med grus på mere end 3-4 mm ikke vil være i stand til at bremse vandet i at trænge igennem sækken.

Farmerliin Sandsække er meget slidstærke og har op til 10 års levetid.

Produktinformation:
Lukning: indbygget snøreluk
Totalmål: 27x120 cm
Effektivt hulmål: 20x100 cm

Tip: Du kan fint bruge strandsand, men vær opmærksom på, at det godt kan drysse lidt ud.

Skal du have pumpet vandet væk?

Vand og oversvømmelser kan virke som en uoverskuelig situation, men skulle uheldet være ude, kan en dykpumpe mindske skaderne betydeligt. Et uundværligt redskab, så du selv kan sætte gang i at få pumpet vandet væk, så snart skaden opstår.

Hold dig tør

Forskellige typer kvalitetsregntøj f.eks. åndbare, vind- og vandtætte regnjakker, regnoveralls og regnheldragter, der sikrer den højst mulige fleksibilitet i arbejdets udførelse, samtidig med der er optimal åndbarhed.

Undgå våde fødder

Uanset om du du skal holde dig tørfodet på arbejdet eller i fritiden, så har vi de perfekte gummistøvler til dig. Vores støvler er fremstillet af førsteklasses materialer og er holdbare nok til at modstå syrer, baser, gylle, gødning, gødning, kemikalier og meget mere. De leveres også med skridsikre såler, så du er sikker på fødderne. Desuden er vores støvler behagelige at have på med god bredde og vidde.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke det du søgte, eller har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf 9992 0233 så hjælper vi dig videre.