Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

Kampagneansvarlig med sublime skriftlige formuleringsevner søges til LINDS AS – En handelsvirksomhed siden 1928

LINDS søger en person, der kan holde vores mange kampagner (både online og offline) i kort snor og følge dem helt til dørs. Personen skal desuden kunne formulere sælgende og korrekte tekster ud fra få nøgleord, så resten af vores marketingafdeling har materiale at producere ud fra.

Er det mon dig?

Du er meget strukturel, skarp og kan selvstændigt styre og koordinere hele processen fra start til slut uanset, hvilken produktgruppe kampagnen omhandler. Du kan både skrive korte, sælgende budskaber samt hele artikler om alt fra landbrugsprodukter, sæbe, mundbind, græsfrø og gødning til rødvin, frosne pølsehorn og bearnaisesovs.


Dine arbejdsområder bliver primært følgende:

  • Produktion af tekst til landingssider, nyhedsbreve, produkter m.m. ud fra eksperter i virksomheden og egen hurtige research
  • Koordinering mellem marketing, resten af virksomheden og eksterne leverandører i forhold til at holde den røde tråd i al vores markedsføring
  • Projektledelse i forhold til kampagners ensartede tone og udtryk på forskellige medier, som Facebook annoncer, Google Ads, landingssider - du skal kunne samle det hele og overskue at alt fungerer i samspil
  • Planlægning, vedligeholdelse og stram styring af årshjul for vores marketingtiltag

Du skal være teknisk funderet, struktureret og være god til at koordinere flere sideløbende kampagner på tværs af vidt forskellige fagområder. Du har erfaring fra reklamebureau eller anden form for projektkoordinering af marketingtiltag og tekstproduktion i en større virksomhed med fokus på e-handel.


Hvad du kan forvente af os:

  • Et team af dygtige og hjælpsomme kolleger, der fokuserer på søgemaskineoptimering, brugervenlighed, tryksager, produktfotografering, Facebook annoncering, salgsmateriale til vores kørende sælgere og meget andet
  • Samarbejde med alle afdelinger i LINDS
  • Mulighed for at du kan udvikle dig og lære endnu mere
  • Løn efter kvalifikationer

Hvem er LINDS AS?
LINDS AS er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

LINDS AS domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Her er al ledelse, salg, indkøb, IT, økonomi og administration samlet.

Med mere end 37.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen. Vi leverer fra dag-til-dag til alle vore kunder med Danske Fragtmænd.

Aktuelt har LINDS AS en kompetent salgsstyrke på 42 sælgere fordelt på 3 specialiserede salgsdivisioner: LINDS Agro, LINDS Erhverv og LINDS Sport & Anlæg. Salgsstyrken servicerer kunder i alle dele af Danmark. Virksomheden ledes i dag af 3. generation i familien Lind, Administrerende direktør Stig Lind, og beskæftiger tæt på 100 medarbejdere.

Du kan besøge vores hjemmeside www.linds.dk og læse mere om os, samt se hvilke produkter vi sælger.


Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest. Vi søger en fuldtidsmedarbejder i tidsrummet 07.30-16.00 mandag-torsdag og 07.30-13.00 fredag.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at sende ansøgning samt CV til marketingchef Lars Holmgaard via sikker mail.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Oprettet: 19. marts 2021