Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

Bliv en del af et fantastisk hold som salgskonsulent i LINDS Erhverv - Sønderjylland


Hos LINDS bygger vores fundament på Relationer, Kvalitet, Service og Troværdighed – Lyder det tiltalende? Så læs lige videre. 

Har du lyst til at prøve kræfter med at sælge kvalitetsprodukter til en bred målgruppe af kunder? Vil du desuden trives i en hverdag, der også består af at opdyrke og finde nye kunder? Falder det dig naturligt at levere en god kundeoplevelse?
Så er det måske dig, vi leder efter…

Hos LINDS tilbyder vi en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus.


Dig og jobbet

Som salgskonsulent hos LINDS Erhverv er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder.

Med hovedvægt på besøg hos mange typer B2B kunder, vil du få en spændende og varieret hverdag. Du får ansvaret for udvikling af – og resultater i dit eget distrikt, hvor du selv aftaler dine besøg og planlægger din arbejdsdag. Har du netværk og kendskab til kunder i området, er det en fordel, men ikke et krav.


Du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv, har et smittende humør og et positivt livssyn, og så ser du altid muligheder i at skabe salg til en bred gruppe af kunder og kundeemner.

For at kunne komme i betragtning til jobbet er det en stor fordel, at du har salgserfaring. For at få succes i jobbet er det desuden vigtigt, at du har lyst til en del opsøgende salgsarbejde. Optimalt har du en baggrund fra salg til B2B kunder.

Faglig sparring

Hos LINDS bliver du en del af en kompetent salgsstyrke på ca. 40 salgskonsulenter, som supporteres professionelt af kundeservice og produktchefer, med stor faglig indsigt i både marked og produkter.

Som en del af din opstartsfase vil vi skræddersy et introforløb, som skal klæde dig på til jobbet. Derudover får du løbende uddannelse og træning på salgsmøder og interne Team- og salgsmøder, så du får de bedste forudsætninger for at lykkedes med at opnå dine og virksomhedens målsætninger.

Vi tilbyder

Vi er en virksomhed med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af. Vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede og vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem.