Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

Strategisk Indkøber med stort drive


Har du et udbredt købmandskab, og brænder du for at forhandle gode indkøbsaftaler på plads, og er du samtidig god til at skabe og udbygge længerevarende samarbejdsrelationer?
 … så er du muligvis vores nye strategiske indkøber.  

I LINDS har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Din hverdag bliver alsidig, hvilket er med til at gøre LINDS til en spændende arbejdsplads. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Vildbjerg. Du får reference til Markedschefen.


Om os
LINDS er en dansk familieejet handelsvirksomhed, som fokuserer på salg til dansk landbrug samt til erhvervs-og privatkunder. Vi har et stort udvalg af kvalitetsvarer og sælger på daglig basis ud af vores brede sortiment af forbrugsvarer. Vi har blandt andet alt inden for rengøring, dagligvarer, kontor og beklædning. Vores kunder kan vælge imellem over 35.000 forskellige produkter. Læs mere på www.linds.dk

For at få succes i jobbet som indkøber hos LINDS, skal du kunne genkende dig selv i nedenstående beskrivelse.


Om dig

 • Du har erfaring med indkøb, gerne af forbrugs- eller landbrugsprodukter
 • Du er en dygtig forhandler, gerne med juridisk forståelse
 • Du har en god forretningsforståelse med købmandskab for øje
 • Du er resultatorienteret med respekt for virkeligheden
 • Du kommunikerer flydende på engelsk. Både på skrift og i tale
 • Du er god til at skabe relationer og udbygge strategiske samarbejder
 • Du arbejder struktureret
 • Du har forståelse for lagerstyring
 • Du er klar på at varetage dagligdags operationelle opgaver
 • Du har kendskab til om meget gerne erfaring med drop shipment løsninger
 • Du kan motivere dig selv og holde humøret højt, uanset hvad dagen bringer
 • Du har flair for IT. Erfaring med AX 2012 vil være en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder

 • Et spændende job med stor frihed
 • En stilling hvor du kommer til at arbejde med et bredt varesortiment, der åbner mange muligheder
 • Dygtige kolleger i en åben organisation med en uformel tone og kompetent faglig sparring
 • En attraktiv lønpakke med en god pensionsordning og sundhedsforsikring

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Niels Peter Nørgaard på tlf. 5234 2577

Skriftlig ansøgning og CV sendes til npn@linds.dk, mrk. ”Indkøber”.

Vi indkalder løbende til samtaler med ønske om opstart hurtigst muligt og senest opstart den 1. august 2020.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdspladsen:
LINDS AS
Blüchersvej 3
7480 Vildbjerg

Oprettet: 29. maj 2020


Intern sælger LINDS AS


Kan du lide at være i tæt dialog med kunderne, og motiveres du af et godt salg? Kunne du tænke dig at være en vigtig brik i LINDS strategiplan? Hvis svaret er ja, så er stillingen som intern sælger måske den rette udfordring for dig.

I LINDS har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Din hverdag bliver alsidig, hvilket er med til at gøre LINDS til en spændende arbejdsplads. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Vildbjerg. Du får reference til Markedschefen.


Dine ansvarsområder
En del af dine opgaver bliver at fastholde salget til de nuværende kunder, samtidig med at du finder og udvikler nye kunder. Vi forventer du har et stort personligt drive og forstår at agere kommercielt. Du er udadvendt og er god til at sælge gennem telefonen, hvor salget foregår som en blanding mellem kundepleje og nysalg gennem leads og egen canvas aktivitet. Vi forventer du er struktureret og formår at skabe godt overblik i en til tider hektisk hverdag

Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du har et tæt samarbejde med vores eksterne sælgere, og sammen er det jeres ansvar at sætte kunden i centrum.


Dine kvalifikationer
Din baggrund for at søge jobbet er en relevant kommerciel uddannelse, hvor du gennem flere år har oparbejdet en god erfaring med internt salg. Du har et godt blik for balancen mellem at være rådgiver og kommerciel, og ser muligheder i markedet. Din personlighed udstråler initiativ og pondus og du ynder at finde nye muligheder for at skabe mersalg – uden at være for pågående.

Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kolleger.


Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at sende ansøgning samt CV til Salgsdirektør Torben Løvdal på tlo@linds.dk eller ringe på 3024 8852 for mere information.
Vi behandler din henvendelse fortroligt.

Arbejdstid:
37 timer

Løn:
Løn efter aftale

Ansøgningsfrist:
Vi ansætter løbende, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt.

Arbejdspladsen:
LINDS AS
Blüchersvej 3
7480 Vildbjerg

Oprettet: 4. marts 2020


Salgskonsulent til Sjælland - LINDS Agro

Kan du sælge kvalitetsprodukter til en bred målgruppe af kunder, der spænder fra landbruget til industrien, og brænder du ligeledes for at opdyrke og finde nye kunder og levere en sublim kundeoplevelse? Så er du den helt rigtige…

Lyder det som dig? Så tilbyder vi en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos LINDS kan du være sikker på at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed, nytænkning og udvikling. Så besidder du en stærk kommerciel tankegang, er du faglig kompetent i alle salgets faser og har du et vinder-gen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!


Dig og jobbet
Som salgskonsulent hos LINDS er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder.

Med hovedvægt på besøg hos professionelle landmænd, vil du få en spændende og varieret hverdag. Du får ansvaret for udvikling af – og resultater i dit eget distrikt, hvor du selv aftaler dine besøg og planlægger din arbejdsdag.

Du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv, har et smittende humør og et positivt livssyn, og så ser du altid muligheder i at skabe salg til en bred gruppe af kunder og kundeemner.

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være tidligt i din karriere eller du kan have en del års erfaring med salg. For at du kan komme i betragtning til jobbet, forventer vi:

 • At du har erfaring med at udbygge salg til en eksisterende kundegruppe med stor loyalitet
 • At du har erfaring med – og lyst til opsøgende salgsarbejde
Optimalt har du en baggrund fra salg til landbrug og industri.


Faglig sparring
Hos LINDS bliver du en del af en større kompetent salgsstyrke på 42 salgskonsulenter, som supporteres professionelt af kundeservice og produktchefer, med stor faglig indsigt i både marked og produkter.

Du vil løbende modtage uddannelse og træning på salgsmøder og interne ERFA møder, så du får de bedste forudsætninger for at lykkedes med at opnå dine og virksomhedens målsætninger.


Vi tilbyder

Vi er en virksomhed med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”At være en lønsom og synlig leverandør af kvalitetsprodukter”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem. Vi tilbyder i forlængelse af dette en attraktiv lønpakke samt sundhedsforsikring og pension.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at sende ansøgning samt CV til Salgsdirektør Torben Løvdal på tlo@linds.dk eller ringe på 3024 8852 for mere information.
Vi behandler din henvendelse fortroligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LINDS AS
LINDS AS er en 100 % familieejet handelsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug. Med mere end 25.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen.

I dag har LINDS Agro en salgsstyrke på 24 salgskonsulenter, der besøger kunder i alle dele af Danmark. Vi tilbyder individuel kunde-servicering og alle kunder tilbydes personlige kundebesøg samt mulighed for at handle direkte via webshoppen.

Ansøgningsfrist:
Vi ansætter løbende, så vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt.

Arbejdspladsen:
LINDS AS
Blüchersvej 3
7480 Vildbjerg

Oprettet: 20. april 2020