Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

Salgskonsulent til Midt og Nordsjælland - LINDS Agro

Har du lyst til at prøve kræfter med at sælge kvalitetsprodukter til en bred kundegruppe inden for landbruget. Vil du desuden trives i en hverdag, der også består af at opdyrke og finde nye kunder. Så er det måske dig, vi leder efter…

Så besidder du en stærk kommerciel tankegang, og har du et vinder-gen, der sikrer, at du når dine mål, så vil vi opfordre dig til at sende os en ansøgning.


Dig og jobbet
Som salgskonsulent hos LINDS er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder. Du får ansvaret for udvikling af – og resultater i dit eget distrikt, hvor du selv aftaler dine besøg og planlægger din arbejdsdag. Med hovedvægt på besøg hos både den professionelle landmand samt hobbylandmanden, vil du få en spændende og varieret hverdag.

Landbrugsfagligt kendskab og salgserfaring vil være en klar fordel, men dette er ikke et krav. For at få succes i jobbet er det dog vigtigt, at du har lyst til opsøgende salgsarbejde.

Overordnet er det vigtigt, at du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv, har et smittende humør og et positivt livssyn, og så ser du altid muligheder fremfor begrænsninger.


Faglig sparring
Hos LINDS bliver du en del af en større kompetent salgsstyrke på 40 salgskonsulenter, som supporteres professionelt af kundeservice og produktchefer, med stor faglig indsigt i både marked og produkter.

Som en del af din opstartsfase vil vi skræddersy et introforløb, som skal klæde dig på til jobbet. Derudover får du løbende uddannelse og træning på salgsmøder og interne ERFA-møder, hvilket dermed sikrer, at du hele tiden har de bedste forudsætninger for at lykkedes med at opnå dine og virksomhedens målsætninger.


Vi tilbyder
Vi er en virksomhed med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af. Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”At være en lønsom og synlig leverandør af kvalitetsprodukter”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem.


Ansøgning

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef LINDS Agro Karsten Staal Kærgaard på tlf. 21330689.

Ansøgning sendes til salgschef LINDS Agro Karsten Staal Kærgaard via sikker mail.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Ansøgningsfristen er senest. 13 februar 2024.

Om LINDS AS

LINDS AS er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

LINDS’ domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Her er al ledelse, salg, kundeservice, indkøb, IT, økonomi og administration samlet. Ydermere har LINDS ca. 45 kørende salgskonsulenter fordelt over hele landet.

Du kan se mere om LINDS AS her.


Oprettet 16. januar 2024