Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

Salgskonsulent til Nordsjælland - LINDS Agro

Har du landbrugsfaglig kendskab, og har lyst til at prøve kræfter med at sælge kvalitetsprodukter til en bred målgruppe af kunder, der spænder fra landbruget til industrien? Vil du desuden trives i en hverdag, der også består af at opdyrke og finde nye kunder og levere en sublim kundeoplevelse? Så er det måske dig, vi leder efter…


Hos LINDS kan du være sikker på at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed, nytænkning og udvikling. Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Så besidder du en stærk kommerciel tankegang og har du et vinder-gen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!

Dig og jobbet
Som salgskonsulent hos LINDS er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder.

Med hovedvægt på besøg hos professionelle landmænd, vil du få en spændende og varieret hverdag. Du får ansvaret for udvikling af – og resultater i dit eget distrikt, hvor du selv aftaler dine besøg og planlægger din arbejdsdag.

Du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv, har et smittende humør og et positivt livssyn, og så ser du altid muligheder i at skabe salg til en bred gruppe af kunder og kundeemner.

For at kunne komme i betragtning til jobbet er det et krav, at du har kendskab til landbruget. Det vil naturligvis også være en fordel, hvis du har salgserfaring. For at få succes i jobbet er det desuden vigtigt, at du har lyst til opsøgende salgsarbejde. Optimalt har du en baggrund fra salg til landbrug og industri, men dette er ikke et krav.

Faglig sparring
Hos LINDS bliver du en del af en større kompetent salgsstyrke på 42 salgskonsulenter, som supporteres professionelt af kundeservice og produktchefer, med stor faglig indsigt i både marked og produkter.

Som en del af din opstartsfase vil vi skræddersy et introforløb, som skal klæde dig på til jobbet. Derudover får du løbende uddannelse og træning på salgsmøder og interne ERFA møder, så du får de bedste forudsætninger for at lykkedes med at opnå dine og virksomhedens målsætninger.


Vi tilbyder
Vi er en virksomhed med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”At være en lønsom og synlig leverandør af kvalitetsprodukter”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem.

Vi tilbyder i forlængelse af dette en attraktiv lønpakke samt sundhedsforsikring og pension.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at sende ansøgning samt CV til salgschef LINDS Agro Karsten Kærgård på kak@linds.dk eller ringe på 2133 0689 for mere information.
Vi behandler din henvendelse fortroligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LINDS AS
LINDS AS er en 100 % familieejet handelsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug. Med mere end 37.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen.

I dag har LINDS Agro en salgsstyrke på 24 salgskonsulenter, der besøger kunder i alle dele af Danmark. Vi tilbyder individuel kunde-servicering og alle kunder tilbydes personlige kundebesøg samt mulighed for at handle direkte via webshoppen.

Ansøgningsfrist:
24, august 2020

Oprettet: 17. juli 2020