Job hos LINDS

Herunder finder du ledige stillinger hos LINDS AS

LINDS søger grafiker til emballagedesign og salgskataloger


Kan du bære det visuelle udtryk på emballage for vores produkt-klassikere ind i en nutidig designstil, der holder i lang tid fremover? Kan du sætte dig i vores kunders sted og finde den helt rigtige balance mellem nødvendig information og æstetik? Har du erfaring med at udarbejde en overordnet designlinje?

Ser du dig selv som personen, der tænker “det må kunne gøres smartere” når du arbejder på en opgave og har du måske endda kendskab til automatisering af manuelle grafiske opgaver?
Så er stillingen som grafiker hos LINDS måske noget for dig.

Du kommer til at være en del af en marketingafdeling på 5 personer, der fokuserer på både online og offline markedsføring.

Dine opgaver vil primært være rettet mod tryksager, men det vil klart være en fordel at du befinder dig godt i krydsfeltet mellem tryksager og grafiske opgaver til onlinebrug eftersom design til nyhedsbreve, bannere og lignende også vil være en naturlig del af din dagligdag.

Mere specifikt kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

  • Design af emballage og etiketter
  • Optimering af vores salgskataloger. Både design- og produktionsmæssigt
  • Vedligehold af brochurer
  • Udarbejdelse af messemateriale
  • Grafik til onlinebrug

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte marketingchef, Lars Holmgaard på tlf.: 9992 0233

Ansøgning sendes til Lars Holmgaard via sikker mail.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LINDS AS

LINDS AS er en 100 % familieejet handelsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug. Med mere end 37.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen.

Du kan se mere om LINDS AS her.


Oprettet 12. maj 2022