Julegaver 2020

Salget af julegaver er overstået, men i 2020 har vi haft fløjlsbløde chokolader, afslappende wellness, kød produceret med respekt for dyrevelfærd og whisky fra dansk, prisvindende producent som julegaver. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du besked når vi åbner for salget igen.

VildMedVin

VildMedVin tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitetsvin, spiritus og specialiteter. Vi er passionerede fagfolk og udvælger de bedste vine og det mest spændende spiritus fra hele verden.

Find gaver fra VildMedVin her


Stauning Whisky

Stauning Whisky er et whiskydestilleri beliggende i Stauning ved Skjern i Vestjylland. Destilleriet er grundlagt i maj 2005 af ni danske whiskyentusiaster og er Danmarks ældste whiskydestilleri.

Find gaver fra Stauning Whisky her


Ole Chokolade

I 1966 var supermarkeder og masseproduktion så småt ved at vinde fodfæste, men Ole Pedersen ville det anderledes og startede derfor sin egen produktion. De gode råvarer er stadig kernen i alt, hvad vi laver på vores chokoladefabrik i Kolding.

Find gaver fra Ole Chokolade her


Weibel

Hos Weibel A/S finder du i dag et bredt sortiment af delikatesse- og chokoladeprodukter fra bl.a. Italien, Spanien, Storbritannien og Frankrig.

Find gaver fra Weibel her


Frydenlund Slot plantage

Frydenlund Plantage har eksisteret siden 1722 med mere end 23.000 frugttræer på plantagen. Vores mål er, at intet i plantagen skal gå til spilde, således at vi derved kan fremme en bæredygtig drift.

Find gaver fra Frydenlund Slot her


Møltrup

Møltrup Optagelseshjem er en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Det er samtidigt hjem for 117 hjemløse mænd, som - ved at hjælpe med at drive gården - får mulighed for at træde ud af deres egen skygge og i stedet tage livet op på ny.

Find gaver fra Møltrup Optagelseshjem her


Comwell

Comwell Kellers Park i Børkop er beliggende i et af Danmarks smukkeste områder med en unik udsigt over Vejle fjord. Vi tilbyder nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter.

Find gaver fra Comwell her


grums aarhus

Naturlig og miljøvenlig hudpleje med genanvendt kaffegrums. Vi mener, at hudpleje kan laves ud fra en bæredygtig tankegang, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, følelse eller effekter.

Find gaver fra grums aarhus her