Julegaver fra LINDS

Julegaveindkøb kan være lidt af et ræs. Vi gør det lettere for dig.

Køb dine julegaver hos LINDS


Vi håndplukker hvert år et lille men eksklusivt sortiment af lækre produkter fra lokale producenter.
Det eneste du skal gøre, er at vælge de gaver du skal bruge og så sørger vi for, at du modtager dem i god tid før jul – klar til at give væk til dine medarbejdere, venner eller din mor.
Lettere bliver det ikke at handle julegaver.


Læs om skatteregler for julegaver her.

Bestil nemt og hurtigt online eller hos din lokale LINDS konsulent.
Du er også velkommen til at bestille hos kundeservice på tlf 9992 0233

Se alle julegaver her

Årets leverandører 2023


Møltrup

Møltrup Optagelseshjem er en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Det er samtidigt hjem for 117 hjemløse mænd, som - ved at hjælpe med at drive gården - får mulighed for at træde ud af deres egen skygge og i stedet tage livet op på ny.

Det gør en verden til forskel at have nogen og noget at stå op til om morgenen. Hvad enten man er i marken, stalden, montageværkstedet, palleværkstedet, savværket, køkkenet, slagteri eller pølsemageri.

Når køer og frilandsgrise vokser op, hvor der er respekt for dyrevelfærd, bliver de naturligt så sunde, at behovet for medicin er forsvindende.

Grisene fødes og vokser på friland med naturlig adfærd i form af leg, roden med trynen og motion. Et specielt foderprogram har en positiv indvirkning på kødets smag, og det giver derfor Møltrupgrisen mere smag, mørhed og stor kødfylde. Dyrene, som opdrættes på Møltrup, bliver efter slagtning forædlet til de lækreste specialvarer i gårdens pølsemageri, hvor der arbejdes ud fra håndværksmæssige traditioner med kvalitet i højsædet.
Weibel

I 1991 grundlagde Else og Svenn Weibel basen for det, der skulle ende med at blive en af Danmarks førende engrosvirksomheder, der hver dag leverer kvalitetsfødevarer til de danske specialforretninger. Hos Weibel A/S finder du et bredt sortiment af delikatesse- og chokoladeprodukter fra bl.a. Italien, Spanien, Storbritannien og Frankrig.


VildMedVin

VildMedVin tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitetsvin, spiritus og specialiteter. Vi er passionerede fagfolk og udvælger de bedste vine og det mest spændende spiritus fra hele verden.