Julegaver fra LINDS

Vi har i år fundet de lækreste julegaver fra lokale producenter til dig og dem du giver gaver. 

Køb dine julegaver hos LINDS


Julegaveindkøb kan være lidt af et ræs. Vi gør det lettere for dig. 

Vi håndplukker hvert år et lille men eksklusivt sortiment af lækre produkter fra lokale producenter.
Det eneste du skal gøre, er at vælge de gaver du skal bruge og så sørger vi for, at du modtager dem i god tid før jul – klar til at give væk til dine medarbejdere, venner eller din mor.
Lettere bliver det ikke at handle julegaver.


Læs om skatteregler for julegaver her.

Bestil nemt og hurtigt online eller hos din lokale LINDS konsulent.
Du er også velkommen til at bestille hos kundeservice på tlf 9992 0233

Se alle julegaver her

Årets leverandører


Møltrup

Møltrup Optagelseshjem er en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Det er samtidigt hjem for 117 hjemløse mænd, som - ved at hjælpe med at drive gården - får mulighed for at træde ud af deres egen skygge og i stedet tage livet op på ny.

Det gør en verden til forskel at have nogen og noget at stå op til om morgenen. Hvad enten man er i marken, stalden, montageværkstedet, palleværkstedet, savværket, køkkenet, slagteri eller pølsemageri.

Når køer og frilandsgrise vokser op, hvor der er respekt for dyrevelfærd, bliver de naturligt så sunde, at behovet for medicin er forsvindende.

Grisene fødes og vokser på friland med naturlig adfærd i form af leg, roden med trynen og motion. Et specielt foderprogram har en positiv indvirkning på kødets smag, og det giver derfor Møltrupgrisen mere smag, mørhed og stor kødfylde. Dyrene, som opdrættes på Møltrup, bliver efter slagtning forædlet til de lækreste specialvarer i gårdens pølsemageri, hvor der arbejdes ud fra håndværksmæssige traditioner med kvalitet i højsædet.
Weibel

I 1991 grundlagde Else og Svenn Weibel basen for det, der skulle ende med at blive en af Danmarks førende engrosvirksomheder, der hver dag leverer kvalitetsfødevarer til de danske specialforretninger. Hos Weibel A/S finder du et bredt sortiment af delikatesse- og chokoladeprodukter fra bl.a. Italien, Spanien, Storbritannien og Frankrig.


VildMedVin

VildMedVin tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitetsvin, spiritus og specialiteter. Vi er passionerede fagfolk og udvælger de bedste vine og det mest spændende spiritus fra hele verden.


Vin og Velsmag

Målet har for Vin og Velsmag helt fra starten været at importere vin fra mindre producenter med stort fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Folkene bag Vin og Velsmag kender de fleste af deres leverandører personligt fra deres besøg hos dem, hvor seriøsiteten tjekkes, og hvor de får lov til at præsentere vinene. Alle verdens vigtigste vinlande er repræsenteret hos os.