Værktøj fra DEWALT® og STANLEY®

Højkvalitetsværktøj til både håndværkere, handymænd og -kvinder

DEWALT® og STANLEY®


DEWALT og STANLEY leverer pålideligt værktøj til både håndværkere, handymænd og -kvinder og de fremstiller højkvalitetsværktøj der er kendt for sin fremragende ydeevne, præcision og holdbarhed. De leverer værktøj til professionelle og alle dem der ønsker at arbejde med kvalitetsudstyr og opnå et professionelt resultat.

De to værktøjsmærker, DEWALT og STANLEY hører i dag under navnet Stanley Black & Decker, som er en af verdens største værktøjsproducenter og har mere end 175 års erfaring med fremstilling af værktøj. Deres værktøj er ikke bare fremstillet med kvalitet for øje men det er også testet af rigtige håndværkere gennem mange år.


Batteri

Et batteris kapacitet er angivet i Amperetimer (Ah), som udtryk for hvor mange Ampere (A) batteriet kan levere i hvor mange timer (h).

Det betyder, at hvis kapaciteten på et batteri er opgivet til 5Ah, så kan batteriet levere 5 Ampere i én time eller 1 Ampere i 5 timer.

Til privat brug og de flest opgaver i hjemme er et 2 Ah batteri kapacitet nok, så du undgår at skulle lade dit batteri hele tiden. Du kan også købe to batterier og lade det ene lade op, mens du bruger det andet.

Til professionelt brug kan det være nødvendigt med større kapacitet, f.eks. 5 Ah.Et lille tip

Ved du, at man kan se hvor meget ladning, der er tilbage på DeWalt batterier med 2 eller flere Ah? Tryk på batteri-ikonet på batteriet og den fortæller dig, om den trænger til at blive ladt op.

STANLEY® kvalitetsværktøj til både håndværkere, handymænd og -kvinder


Har du spørgsmål til værktøj?

Har du spørgsmål omkring hvilken type værktøj, der passer bedst til dit behov?

Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf 9992 0233

  • Telefontider
  • Man-tor: 07:30 - 16:00
  • Fre: 07:30 - 14:00