Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Papirposer

Hvis du mangler fødevareemballage og uanset hvilken branche du arbejder i, så finder du her et stort udvalg i papirsposer, som f.eks. kan bruges af bagere, restaurationsbranchen, slikindustrien osv. Blandt den store mængde af papirsposer kan du finde almindelige bagerposer, korsbundsposer samt klodsbundsposer. Mere specifikt til bagerbranchen har vi f.eks. franskbrødsposer og grovbrødsposer. Papirposerne fås både med handy lock og snorophæng, ligesom de fås i hvide, brune og gennemsigtige. Vores papirsposer er meget effektive til brug i forbindelse med fødevarer og er alle i den velkendte Linds kvalitet. Husk at der altid er mængderabat hvis du køber flere af gangen.

Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail