Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

GræsfrøGræsfrø er blandt de mest anvendte produkter i dansk landbrug. Græs har traditionelt været et af de vigtigste foderemner til kvæg – og er det stadig rigtig mange steder. Herudover er heste, grise, får, geder og miljøarealer vigtige græskunder.

Det græs, som græsfrøene bliver til, er kendetegnet ved forholdsvis ensartet udbytte og kvalitet fra år til år uanset vejr og jordbundsforhold. Dette sammenholdt med græssets indhold af ”grønne næringsstoffer” som protein og vitaminer, samt evnen til at ligge i en del år før de skal lægges om igen, giver græsset en sikker plads i de fleste foderplaner.

Mere om græsfrø

Græs er dog ikke bare græs. Græsmarksarterne har vidt forskellige egenskaber, og kan således sikre en god udnyttelse af marginaljorder samt en god afbalancering af vanskelige foderplaner. Frøblandingernes egenskaber afhænger af indholdet af og forholdet mellem hvidkløver, rødkløver, alm. rajgræs, hybridrajgræs, italiensk rajgræs, timothe, strandsvingel, rajsvingel, engsvingel, hundegræs etc. Herudover er der inden for de enkelte arter også stor forskel på de enkelte sorters ydeevne og kvaliteter. Et udvalg af græsfrø og de mange forskellige typer og løsningsmuligheder kan derfor virke uoverskueligt, men skyldes, at der helst skal være en blanding til de fleste forhold. Ved specielle ønsker / behov kan vi, ved bestilling i god tid, også levere specialblandinger efter din helt egen opskrift – uanset om du er økolog eller konventionel. Og vi kan naturligvis altid give gode råd med på vejen.

Vi har her på siden samlet et stort udvalg af græsfrø som kan bruges i både i landbruget men også i f.eks. parker og grønne områder, hvor der er behov for en slidstærk plæne. Vi tilbyder i udvalget blandt andet hestegræs, italiensk rajgræs, miljøgræs, plænegræs, slætblandinger samt afgrænsningsblandinger. Mangler du råd og vejledning om hvordan du med græsfrø opnår den bedste produktion af græs og foder til dine kvæg, eller hvordan du sikrer en blød og slidstærk plæne, står vi altid parat med gode råd til dig. Vores græs og grøsfrø er af høj kvalitet og vi kan finde en græsfrø blanding der passer til dine behov for at sikre den bedst mulige produktion.


Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail