Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Papirvarer og dispensere

Vi har et stort udvalg af papir, dispensere og kurve i de kendte kvalitetsmærker Katrin, Lotus og Tork. Du finder dispensere i slidstærk aluminium og plast i mange størrelser og faconer med tilhørende papir i forskellige kvaliteter og typer. Vi har papir og dispensere til håndaftørring, papirhåndklæder og toiletpapir.

Dispensere - Her finder du et stort udvalg af dispensere f.eks. Tork dispensere, Katrin dispensere, Lotus dispensere og enMotion dispensere. Der er både dispensere til sæbe, dispensere til papirhåndklæder, dispensere til duftsystemer, dispensere til toiletpapir, dispensere til køkkenrulle, dispensere til håndaftørring, dispensere til servietter, dispensere til skumsæbe og øvrige dispensere.

Papirvarer - Her finder du et stort udvalg af papirvarer f.eks. toiletpapir, køkkenruller, aftørringspapir, industripapir, værkstedspapir, papirhåndklæder og øvrigt papir.

Mest populære

Køb toiletpapir, køkkenruller, papirhåndklæder, aftørringspapir og dispensere hos LINDS

Vi kan tilbyde over 200 forskellige papirvarer til toilettet, køkkenet, værkstedet, kantinen, wc'et, forretningen, butikken, virksomheden, firmaet, restauranten m.fl.

Vi har også over 100 forskellige dispensere til mange formål f.eks. sæbedispensere, skumsæbedispensere, papirhåndklædedispensere, papirdispensere m.fl.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail