Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Meget tidlige majssorter

Meget tidlige majssorter

Majsfrø - Meget tidlige majssorter.


ACTIVATE MAJSFRØ - Meget tidlige - til alle lokaliteter. Sikkert højt udbytte af FE og stivelse og meget høj foderkvalitet. Lukket svøb. Meget standfast. God stay-green.

ARCADE MAJSFRØ - En sikker tidlig majssort af høj kvalitet, som kan indgå med en meget høj andel i grovfoderrationen.

GLORY MAJSFRØ - Meget tidlig sort. Robust forårsudvikling og meget tidlig blomstring. Højt udbytte. Store kolber med lukket svøb og højt stivelsesudbytte. Meget standfast.

KXB 5018 MAJSFRØ

YUKON MAJSFRØ - Tidligste og mest sikre sort til kolbemajs og kernemajs. Højt kerneudbytte. Lukket svøb og Fusarium resistens i top. Kraftig stængel, god højde og let at tærske.

Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail