Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Miljøgræs

Miljøgræs

Miljøgræs er hos mange et lovkrav, men kan også være en fornuftigt investering. Miljøgræsser har typisk en lav, sildig vækst med en god buskning, så det reducerer ukrudtstrykket uden selv at blive så dominerende, at det stjæler for meget næring fra hovedafgrøden eller vanskelliggør høsten.

Miljøgræsset opsamler næringsstoffer, der ellers ville udvaskes fra marken i efteråret, og gemmer dem til foråret, så man opnår en ekstra forfrugts værdi.

Bliv inspireret i vores kategorier
Vælg kategori for at finde dine produkter eller kig på vores anbefalinger herunder. Er der noget du er i tvivl om så ring til os på 9992 0233.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail