Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode

Regnemaskiner

Regnemaskiner og lommeregnere i mange varianter. Vi har lommeregnere fra Ativa, HP og Casio, Grafregnere fra Texas og Casio samt strimmelregnere fra bl.a. Canon, Casio og Ibico.

Læs mere om regnemaskiner og lommeregnere

Regnemaskiner og lommeregnere til alle behov og i alle prisklasser køber du online hos Linds.dk

Fra vores billigste lommeregner fra Ativa til 35 kr. til de videnskabelige regnemaskiner til avancerede opgaver nogle hundrede kroner op til  finansregner fra Texas til 475,5 kr. så fører Linds.dk et udvalg vi er stolte af og som vi mener ramme vores kunders behov - selvfølgelig altid til de skarpeste priser!

Vi fører også strimmelregnemaskiner fra flere forskellige mærker og i flere prisklasser.

Følgende mærker af regnemaskiner finder du hos Linds.dk; Texas, Casio, Canon, Ativa og Ibico.

På kontoret:
Selvom der på alle computere er indbygget en lommeregner, så foretrækker rigtig mange stadig at have en fysisk regnemaskine ved hånden på skrivebordet. Ikke noget med at åbne og lukke vinduer/faner, komme til at lukke den ned ved et uheld eller noget i den stil. Samtidig kan computeren ikke på samme måde erstatte den funktionalitet der er i strimmelregnemaskiner.

På farten:
Er man på farten kan det være man er vant til at bruge sin mobiltelefon som regnemaskine - men vi kan nok godt blive enige om at en "rigtig" regnemaskine bare ligger bedre i hånden og den er simpelthen bare nemmere og hurtigere at bruge når man akut skal bruge den.
Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail