Opret ny bruger og få mange fordeleGlemt adgangskode
Tidlige / Middeltidlige majssorter

Tidlige / Middeltidlige majssorter

Majsfrø - Tidlige / Middeltidlige majssorter.


ALFASTAR MAJSFRØ - Topsort i udbytte med højt stivelsesindhold og høj FK NDF. Stærk, robust og bladrig plante med lange kolber.

ASGAARD MAJSFRØ - Middeltidlig, stærk forårsudvikling, udbytte og foderværdi i top. Robust og dyrkningssikker. Bladrig, store kolber, lukket svøb.

ATRIUM MAJSFRØ - Middeltidlig topsort med udbytte og foderkvalitet i særklasse. Stærk forårsudvikling, høj kuldetolerance og tidlig blomstring. Meget høj FK NDF.

AWARD MAJSFRØ - Middeltidlig majssort med kraftig forårsudvikling og høj kuldetolerance.

LG 31.211 MAJSFRØ - Højt udbytte af FE og stivelse samt en høj FK NDF giver foder af topkvalitet. Robust plante med stærk forårsudvikling.

Om LINDS AS

LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.


LINDS AS er et handelsfirma, hvor vi tilbyder vore kunder en hurtig, nem og overskuelig måde at bestille et stort udvalg af branchespecifikke forbrugs- og servicevarer på. Varerne omfatter LINDS' kendte sortiment inden for dagligvarer og landbrugsartikler, samt et stort udvalg af kontorartikler, datatilbehør, beklædning, Mascot arbejdstøj, mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


English

Information

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på mail eller

   +45 9992 0233

Priser i parentes () er inkl. 25% moms.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors: 07.30-16.00 og
fredag 07.30-14.00.

LINDS AS   |   Blüchersvej 3   |   7480 Vildbjerg   |   99 92 02 33   |   CVR: 21 90 66 89   |   mail